Coșul este gol!
Supliment alimentar ce susţine metabolismul glucidic, menţinând glicemia în limite normale
Beneficii Ceai Glicostat:
Frunze de dud (Mori folium),
Salvie (Salviae herba) 15%,
Urzică (Urticae herba) 14%,
Frunze de afin (Myrtilli folium) 10%,
Frunze de nuc (Juglandis folium),
Rădăcină de brusture (Bardanae radix),
Teci de fasole (Phaseoli fructus s. Sem.) 10%,
Scorţişoară (Cinnamomi cortex),
Frunze de Stevia rebaudiana (Steviae rebaudianae folium) 6%,
Fructe de schinduf (Foenugraeci semen).
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Se beau 2 – 3 căni cu ceai pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă.
Durata unei cure este de 1 – 3 luni.
Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
Preparare: Peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit, apoi se strecoară.
În sarcină şi alăptare se pot bea 2-3 căni cu ceai pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă, timp de o lună. Cura se poate relua după o pauză de o lună.
A se păstra la loc uscat și la temperatura mediului ambient
Specificatii | |
Clasificare | Supliment alimentar |
Formă de prezentare | Pungă cu 50 g ceai |